דולסה
מדובר בחלום שהתגשם בשנת 2016 כאשר עוד במטבח הקטן בביתי התחלתי לייצר ולמכור אלפחורס מקורי מבית דולסה S, האלפחורס ללא גלוטן היה מוצר הדגל שלי המיוצר לפי מתכון ארגנטינאי רב שנים.
בשל הביקוש הרב, בשנת 2019 פתחנו את המפעל בהרצליה בעזרת מימון "קרן נתן" שהאמינה ברעיון, במוצרים שלנו ובעיקר בסגלית בעלת המפעל.
המפעל נפתח כמפעל לאלפחורס וכדורי אלפחורס ללא גלוטן
לאחר מספר חודשים לאחר סיום פיתוח פורמולה של קמחים בריאים מקמחי מקור ולאור הביקוש הרב החלנו לפתח מתכונים להכנת מוצרים נוספים ללא גלוטן (לחמים, עוגות, בורקסים ועוד…)
מוזמנים ליצור איתנו קשר ולהבין בעצמכם